OX GYMBootcamp

Kom bootcampen bij OX GYM

Ben je op zoek naar een uitdagende workout? Wil je onder begeleiding van een professionele trainer trainen? Dan is OX GYM de perfecte plek voor jou. Als outdoor gym bieden we klanten training en coaching op het gebied van fitness, gezonde voeding en sportmassages. Onze bootcamp lessen zijn de perfecte manier om je doelen te behalen. We bieden losse lessen aan voor €40,-, maar ook pakketten van 10 of 15 lessen, die kosten vanaf €35,- per les (60 minuten).

Train buiten met een professionele trainer

Bij OX GYM train je altijd onder begeleiding van een professionele trainer. De trainers staan elke dag paraat om je te helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. Of het nu gaat om afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon om fit te blijven: onze trainers helpen je hierbij!

Onze bootcamp lessen zijn afwisselend en uitdagend. We maken gebruik van verschillende materialen zoals kettlebells, battle ropes, TRX en andere apparaten. Tijdens de bootcamp sessies wordt er veel aandacht besteed aan kracht- en cardiotraining. Je traint in een groep, wat betekent dat je in een positieve omgeving met leuke mensen kan sporten!

Gezonde levensstijl

Naast de fysieke training besteden we ook veel aandacht aan voeding. Onze trainers geven tips over gezonde voeding en helpen je met het vaststellen van realistische doelstellingen. Naast dieetadvies krijg je bij ons ook massages als onderdeel van de training. Hierdoor kun je sneller herstellen van je training en optimaal resultaat behalen.

Kom langs bij OX GYM voor een proefles of neem contact met ons op voor meer informatie. Maak nu kennis met onze bootcamp lessen en ervaar hoe leuk het is om buiten te trainen!