OX GYMEetschema’s

Gezonde voeding met OX GYM

Wil je een gezondere levensstijl? Dan is OX GYM de perfecte plek voor jou. Bij ons staat gezonde voeding centraal. In onze eetschema’s krijg je een compleet overzicht van wat je allemaal mag en kunt eten om gezond te blijven. Onze eetschema’s zijn geschikt voor verschillende doelen, of je nu wilt afvallen of juist wilt aankomen.

Gepersonaliseerde eetschema’s

Onze eetschema’s zijn gepersonaliseerd op basis van jouw doelstellingen, leefstijl en persoonlijkheid. Zo krijg je een voedingsschema dat helemaal bij jou past. Je krijgt tips over hoe je bepaalde producten kunt vervangen, waarom bepaalde producten goed voor je zijn en wat de optimale balans is tussen verschillende voedingsmiddelen.

Professionele begeleiding

Als lid van OX GYM krijg je professionele begeleiding door onze trainers. Zij helpen jou met het uitzoeken van het juiste eetschema en adviseren over welke voedingsmiddelen je het beste kunt gebruiken. Daarnaast bieden we ook persoonlijke training en coaching waarmee je naast gezonde voeding ook aan je conditie kunt werken.

Koop nu jouw eetschema

Met het OX GYM eetschema ben jij verzekerd van de juiste balans tussen gezonde voeding en sportieve activiteiten. Koop nu jouw gepersonaliseerde schema voor maar €11,95 en start direct met gezonder leven!