OX GYMLeefstijlcoaching

Bij OX GYM geloven we dat een gezonde leefstijl ervoor zorgt dat je je beter voelt. Daarom bieden we leefstijlcoaching aan, waarmee je in een paar maanden tijd een gezonder en fitter leven kunt opbouwen. Onze leefstijlcoaching bestaat uit verschillende programma’s van 3, 6 of 9 maanden.

Professionele begeleiding

OX GYM heeft een team van professionele trainers die je helpen met fitness, gezonde voeding en sportmassages. Al onze lessen worden altijd onder begeleiding van een trainer gegeven, zodat je je doelen zo snel mogelijk kunt bereiken. Onze trainers staan voor je klaar om je te helpen met advies en tips, zodat jij weer energiek en fit door het leven gaat.

Gemotiveerd blijven

Het is belangrijk om gemotiveerd te blijven tijdens de leefstijlcoaching. Daarom zullen onze trainers je helpen met het behalen van kleine doelstellingen om zo je motivatie op peil te houden. We begrijpen dat iedereen anders is en daarom hebben we verschillende programma’s die aansluiten bij jouw persoonlijke doelstellingen.

Kosten leefstijlcoaching

De kosten voor onze leefstijlcoaching bedragen €25 per uur. Je kunt de coaching zelf betalen of via je verzekering afrekenen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over de vergoeding vanuit de verzekering.

Meld je nu aan!

Wees trots op jezelf en bereik je doelstelling door middel van leefstijlcoaching bij OX GYM! Onze professionele trainers staan klaar om jou te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt of als je direct een afspraak wilt maken!