OX GYMOver ons

Kom in beweging met professionele begeleiding

Wil je je gezondheid verbeteren en je fitheid verhogen? OX GYM biedt je de perfecte omgeving om dit te bereiken. OX GYM is een outdoor gym waar je onder begeleiding van een professionele trainer kunt trainen. Of je nu 1-op-1 begeleiding zoekt, een eetschema nodig hebt, een trainingsschema of personal training, bootcamp of leefstijlcoaching; OX GYM helpt je om je doelen te bereiken.

Wat biedt OX GYM precies?

Bij OX GYM kun je terecht voor alle aspecten van fitness, gezonde voeding en sportmassages. Onze trainers staan klaar om jou te helpen bij het bereiken van je doelen. Onze 1-op-1 begeleiding bestaat uit een persoonlijk plan dat is aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. We zullen samen met jou werken aan een gezonde levensstijl die duurzaam is en resultaten oplevert.

We hebben ook speciale programma’s voor bootcamp, personal training, leefstijlcoaching en voedingsbegeleiding. Onze bootcamp programma’s zijn ontworpen om je conditie te verbeteren, terwijl personal training gericht is op het verbeteren van spierkracht en uithoudingsvermogen. Met leefstijlcoaching helpen we je om meer energie te krijgen en met voedingsbegeleiding helpen we je om de juiste voeding te krijgen om je doelstellingen te bereiken.

Sport met professionele begeleiding

Bij OX GYM krijg je altijd professionele begeleiding van onze trainers. We zullen samen met jou werken aan een gezondere levensstijl door middel van fitness, voeding en massage. We zullen je motiveren en steunen in het bereiken van je doelstellingen, zodat je op lange termijn resultaten kunt behalen.

Kom vandaag nog naar OX GYM en laat ons weten wat je doelstellingen zijn! Wij helpen je graag bij het bereiken ervan!

Vragen?

Stel ze hier

Adres

J.H.Hisgenpad 106
1025 WK Amsterdam

Contact

0640869899
furgellpansa@hotmail.com